SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Norrbanken erbjuder ett tryggt alternativ för dig som vill låna pengar

Norrbanken erbjuder ett tryggt alternativ för dig som vill låna pengar. Du kan ansöka direkt på vår hemsida Norrbanken.se. Det är lätt att ansöka och du får snabbt besked. Allt du behöver göra är att fylla i vårt webformulär så hittar vi det billigaste lånet åt dig.

Norrbanken är en oberoende förmedlare av lån. Om du ansöker via vår speciellt utvecklade nättjänst så jämför vi erbjudanden från inte mindre än 17 olika banker. Vi skiljer oss också från många andra bolag som förmedlar lån på internet i det att du alltid har möjligheten att diskutera dina alternativ med in handläggare. Ring vår kundservice idag på 0770-455 903.

På Norrbanken.se kan du dessutom beställa mer information om tryggt låneskydd. Olyckan är tyvärr lätt framme. Om du skulle tvingas sjukskriva dig på heltid eller förlora jobbet täcker denna frivilliga försäkring dina lånekostnader.

Räntan är individuell och sätts efter en bedömning av låntagarens återbetalningsförmåga. För att ansöka om lån måste du ha fyllt 18 år samt sakna skuldsaldo. Du måste även vara fast bosatt på en svensk adress samt uppbära en inkomst på minst 8333 kronor per månad. Inkomsten kan komma från tjänst eller pension. Efter det att du skickat in din ansökan görs en traditionell kreditprövning.

Besök oss idag på Norrbanken.se!  För oss är det en självklarhet att låntagaren har möjlighet att i lugn och ro diskutera villkor och räntor tillsammans med en erfaren handläggare. Att låna ska både vara enkelt och kännas tryggt. Vi står till tjänst dygnet runt. Ring 0770-455 903 om du har funderingar eller frågor.

Jens Saltin är idag Head of Expansion

Jens Saltin är idag Head of Expansion för det spännade och snabbt växande Klarna, ett marknadsledande företag inom betalningslösningar för e-handel. Han leder företagets strategiska planering för framtida expansion.

Jens inledde studier vid Handelshögskolan i Stockholm 2004. Här läste vid samma tid Klarnas grundare och det var här affärsidén föddes. Tillsammans med bland andra Niklas Adalberth grundade Jens Handels pokersällskap. Han fungerade som Head of Company Relations under skolans företagsforum 2005-2006.

Sedan följde ett antal uppdrag. Mellan 2006 och 2008 var Jens anställd som analysassistent vid Nordea Markets. Han har  varit verksam vid hedgefonden Rubicon i San Francisco, Bank of New York samt Goldman Sachs i London.

I augusti, 2009, påbörjade Jens sin anställning vid Klarna. Under hösten jobbade han med utvecklingsarbetet för mobila tjänster och blev i januari utnämnd till Key Account Manager för Klarna mobil. Två månader senare avancerade han till Head of Sales i Sverige.

Under 2010 expanderade Klarna i rask takt och etablerade sig bland annat i Tyskland och Nederländerna. Från januari, 2011, till juni, 2012, var Jens bosatt i Amsterdam och ytterst ansvarig för Klarnas operationer i Nederländerna. Efter hemkomsten till Sverige har hans arbetat fokuserat på nya tillväxtmarknader. ”Trots en fantastisk resa nöjer vi oss inte här”, lovar Jens.

Facebook.com/jens.saltin

https://plus.google.com/110079678471734970820/about

http://about.me/Jens_Saltin

http://jenssaltin.blogspot.com/

jens saltin @ wordpress.com

http://www.mynewsdesk.com/uk/pressroom/klarna/image/view/jens-saltin-head-of-sales-expansion-188100

www.jens-saltin.blogspot.com  & jens saltin @ blogspot.com

Billig bilförsäkring

Många tycker att priset är en avgörande faktor när de köper något och bilförsäkringar är sällan något undantag. Särskilt om man betalar sin premie år efter år utan att något händer kan man tycka att det åtminstone ska vara en billig bilförsäkring. Det finns en del saker att göra för att få en så billig bilförsäkring som möjligt. Dels kan man välja den lägsta formen av skydd: den obligatoriska trafikförsäkringen. Här ska man dock tänka på att det som ser ut att vara en billig bilförsäkring inte nödvändigtvis behöver vara det i det långa loppet. Råkar du ut för något täcker inte trafikförsäkringen särskilt mycket. Har du långa perioder när du inte använder bilen kan det löna sig att ställa av bil och anmäla detta. Då slipper du försäkring under den perioden.

Du kan också se över din självrisk. Desto högre den är, desto lägre försäkringspremie. Det finns också flera andra faktorer som påverkar premien. Kan du till exempel ställa bilen i garage när du inte använder den och kortar körsträckorna, då har du en betydligt billigare försäkring än tidigare.

I sökandet efter en billig bilförsäkring kan det löna sig att göra ett besök på Bilförsäkringjämförelse.se. Här kan du nämligen använda en prisjämförelsetjänst och genom att laborera med olika variabler som exempelvis årlig körsträcka, olika försäkringsformer och om du har garage, komma fram till en bra lösning. Tänk på att inte stirra dig blind på priset, en alltför billig bilförsäkring kan bli en kostsam affär i det långa loppet.

Jämförelsesajter är ett ovärderligt redskap

Jämförelsesajter är ett ovärderligt redskap i att hitta rätt och prisvärda produkter och tjänster. Det gäller även när det kommer till bilförsäkringar. Det finns flera olika prisjämförelsesajter för försäkringsbolag och bilföräkringar och Bilförsäkringsguiden.se är ett av dem. På Bilförsäkringsguiden.se kan du enkelt jämföra bilförsäkringar och försäkringsbolag och på så vis hitta den bilförsäkring som passar dig och dina behov bäst. Här kan du jämföra flera av Sveriges ledande försäkringsbolag och deras bilförsäkringar genom att enkelt fylla in uppgifter om dig och din bil och trycka på jämförelseknappen, en insats som endast tar några minuter. Sedan gör Bilförsäkringsguiden.se jobbet och på bara 30 sekunder får du ett resultat med bilförsäkringar som passar dig.

Bilförsäkringsguiden.se, jämför såväl hel- som halvförsäkringar och gör att du slipper det tråkiga och tidskrävande arbete som det innebär att kontakta de olika försäkringsbolagen för att be om offerter i arbetet med att jämföra bilförsäkringar. Du sparar alltså både tid och pengar genom att använda Bilförsäkringsguiden.se.

www.bilförsäkringsguiden.se har ett stort utbud av pålitliga försäkringsbolag att välja mellan. Dessutom är det inte bara enkelt och smidigt att jämföra bilförsäkringar på nätet, det är kostnadsfritt också och det är alltid till samma pris som försäkringsbolagen har. Bilförsäkringsguiden.se gör med andra ord inga prispåslag för att matcha dig med rätt bilförsäkring och försäkringsbolag, något som gör jämförelsesajten till det perfekta stället för att hitta den perfekta bilförsäkringen. Så nästa gång du ska se över din bilförsäkring eller om du ska skaffa ny bil – besök Bilförsäkringsguiden.se. Det lönar sig!

bilförsäkring avgörs av individuella faktorer som var du bor

Det faktum att en bilförsäkring avgörs av individuella faktorer som var du bor, hur gammal du är och när du tog ditt körkort samt hur mycket skydd som bilförsäkringen inkluderar gör att priset på din bilförsäkring kan variera kraftigt. Eftersom olika försäkringsbolag har olika kriterier när de sätter priserna utefter dessa faktorer vore det riktigt korkat att inte jämföra bilförsäkringar innan du bestämmer dig för vilken du ska ha. Med tanke på att premien för bilförsäkringarna ständigt ändras kan det vara en bra idé att se över en nuvarande bilförsäkring, kanske finns det i själva verket någon som passar dig bra mycket bättre och gagnar dig mer än din nuvarande?

Du vet väl att den mest grundläggande bilförsäkringen, trafikförsäkringen, är obligatorisk för alla bilar, ja till och med samtliga motordrivna fordon? Denna sorts bilförsäkring täcker personskador och skador på annans fordon eller egendom, men ger ingen ersättning om din egen bil skadas. Låter du bli att teckna trafikförsäkringen och detta uppdagas kan det kosta dig dyra böter.

Det finns trafikförsäkring och sen halv- och helförsäkringar. Dessa täcker betydligt mer om olyckan skulle vara framme. Enligt statistiken är den det för oss alla förr eller senare, på ett eller annat sätt. Det är minst sagt ett riktigt hästjobb att försöka sig på en egen prisjämförelse av bilförsäkringar, så använd någon av de många prisjämförelser som finns på nätet till din hjälp. Det är både gratis och enkelt att hitta bilförsäkring genom dessa. Dessutom får du resultat på bara 30 sekunder. www.bilforsakrarna.se

I det vilda Eldoradio

Radions födelse var på inget sätt odramatisk. Vissa uppfinningar kläcks av en enslig excentriker som plötsligt stiger fram och presenterar något häpnadsväckande – men de flesta kommer från flera håll samtidigt så det är svårt att avgöra vem som egentligen var först. Ibland handlar det om vem som har vassast armbågar.
Radions födelse var sådan. 1864 förutsåg Clerk Maxwell de elektromagnetiska vågornas existens. Men han skapade inga radiovågor själv. 1888 genererade Heinrich Hertz elektromagnetiska vågor, men påstod att de tyvärr inte var nyttiga att använda till något.

Det fanns dock flera andra som inte höll med. Ungefär samtidigt lyckades den ryske uppfinnaren Alexander Popov och den italiensk/irländske uppfinnaren Guglielmo Marconi skicka och ta emot radiovågor över avstånd. Guglielmo Marconi hade i sin tur snott större delen av sin forskning av sin mästare Nikola Tesla – och de patent som Guglielmo Marconi hävdat som sina tillföll Tesla postumt, när det uppdagades hur det låg till. Men om Marconi/Tesla eller Popov var först är fortfarande osäkert. I Ryssland hävdar de givetvis Popov medan omvärlden lutar mer åt Marconi/Tesla. Men det är helt säkert att radion uppfanns i början av 1900-talet och fick stor betydelse för mänskligheten genom hela 1900-talet. Den har betytt lika mycket som många andra uppfinningar som numer finns i var mans hem och som vi inte skulle kunna tänka oss att leva utan idag. Vi skulle nog heller inte klara oss utan el, varför vi gärna vill ha så billig el som möjligt. Prova därför gå in på www.elpris.biz.

 

Hur man började hålla huvudet torrt.

Hårtorken har egentligen funnit ända från slutet av 1800-talet, men inte i den handhållna form som vi känner idag. Hårfrisören Alexander Godefroy blev inspirerad av en dammsugare när han1890 tillverkade en hårtork av den kupmodell som fortfarande används i frisersalonger. Efter över 120 år av utveckling är det fortfarande Godefroys originalpatent som skapar den jämnaste och snabbaste hårtorkningen. Så utvecklingen har  i stället handlat om smidighet och portabilitet. Och möjligtvis pris.
Runt 1920 började de första handhållna hårtorkarna komma, men de är långt ifrån de smidiga mojänger vi har idag. De vägde nästan 1 kg, hade en maxstyrka på 100 w och
Så en annan utvecklingsfaktor för hårtorken har varit effekten. Idag har en normal hårtork en effekt på 2000 w.
Två förändringar som ändrade smidigheten mycket var del när man i mitten på 50-talet flyttade motorn – som tidigare suttit externt – in i själva höljet på hårtorken, och dels att höljet på 60-talet byttes ut till plast. Under dessa år förbättrades elsäkerheten väsentligt också.
Dock var det vårt att göra hårtorken säker om den utsattes för direkt väta. Många människor har genom seklet dött av elektrisk chock från en hårtork i ett våtutrymme.
Idag är hårtorken en både kär och säker elprodukt i vårt hem – bland flera andra. Och var skulle vi vara utan dem – och den el som driver dem? Se därför till att du har både bra och billig el till ditt hem. Det kan du hitta på http://www.elavtal.biz.

Hjälp henne att hjälpa

I Tajikistan – ett land beläget i Centralasien – bor Annie, 39. Detta är mycket modig, hårt arbetande kvinna som är mor till två barn. Hon äger ett hus där hon uppfostrar sina barn och arbetar hårt för att ge dem det bästa. Annies verksamhet består främst i att sälja kläder av alla märken, stilar, storlekar och färger. Hon började för två år sedan och har erfarit att det är en mycket lönsam verksamhet som gett henne goda marginaler för henne och hennes familj. Till skillnad från nästan alla kvinnor i Tajikistan har Annie lyckats bygga upp en verksamhet som är så stabil och inkomstbringande att hon kunnat kosta på sig att hjälpa andra. Därför startade hon en första hjälpen-station för fyra år sedan. Där hålls kurser i grundläggande omvårdnad som folk kan gå. Hon lägger delar av vinsten från sin klädförsäljning i detta och kommer snart att behöva betala för ny inredning där.
Hon kan se hur både hennes butik och hjälp-stationen kan förbättras avsevärt med ett lån, vilket hon söker från Kiva, som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet. Hon kommer att kunna anställa fler i sin butik och låta fler gå kurser i hjälp-stationen.
Är det något du brinner för, ideellt eller yrkesmässigt, och behöver ta ett bra lån – precis som Annie – så kan du vända dig till www.alfabanken.se. De hjälper dig att hitta det bästa lånet, med bästa räntan, för dig.

Energirådgivning

Vad sägs om en gratis energirådgivning? Vi har enkla tips för dig!

En energirådgivning är bra om du vill sänka dina elkostnader och samtidigt skona miljön. Hos oss får du en kostnadsfri energirådgivning; det är bara att fortsätta att läsa och använda våra enkla tips. Det första tipset är att sänka temperaturen i ditt hus eller din lägenhet med endast en grad. Du känner knappt skillnaden men du kommer att spara pengar genom denna åtgärd. Har du element på väggen är det dessutom en bra idé att kolla om dina möbler eventuellt hindrar värmen från att fördelas i dina rum. Det gör möblerna om de står jättenära elementen. Nästa tips inom ramen av vår energirådgivning är att använda snålspolande munstycken i duschen eftersom det kostar mycket el att bereda varmvatten. Ett snålspolande munstycke hjälper dig att spara varmvatten och därigenom el. Du vet kanske också att det är slöseri med el att ha dina apparater i standby läge så stäng dem helt enkelt av när du inte använder dem. Även när du lagar mat kan du spara energi genom att lägga lock på dina kastruller. Jämfört med matlagning utan lock sparar detta otroliga 30 procent energi. Nästa tips får du också tänka på när du står i köket. Sätt diskmaskinen inte igång till den verkligen är full. Det samma gäller för tvättmaskinen. Ha också i åtanke att tvätta och diska vid låga temperaturer när det är möjligt. Bor du i din egen villa kan du även tilläggsisolera den för att spara el. Vi hoppas att vår energirådgivning hjälper dig.  läs mer på billig-el.org

Jämföra bilförsäkringar

Bilförsäkringar är en rörlig marknad och priserna och villkoren ändras därför ofta. Dessutom ändras dina behov genom åren. Det innebär att den försäkring som du tecknade när du köpte bil kanske inte är den bästa utifrån dina förutsättningar idag. Vare sig du ska köpa bil eller tycker att det börjar är dags att se över den nuvarande bilens försäkringsvillkor lönar det sig att lägga lite energi på att jämföra bilförsäkringar.

Det är faktiskt inte särskilt jobbigt att jämföra bilförsäkringar. Du kan göra det enkelt genom olika jämförelsetjänster på nätet. Det tar bara några få minuter att fylla i uppgifterna som jämförelsen ska baseras på. Fundera över ditt behov av skydd och för- och nackdelar med de olika bilförsäkringarna. Personnummer, ålder, hur länge du har haft körkort och hur långt din bil beräknas köra per år, liksom hur länge du har varit skadefri som förare och om du kan parkera din bil i garage eller på gatan är några av de uppgifter som tjänsterna brukar behöva för att kunna jämföra bilförsäkringar.

När formuläret är ifyllt och du bett om en jämförelse tar det bara en halv minut innan resultaten av de försäkringar som passar dina förutsättningar bäst kommer upp på skärmen.

Och du, det är inte bara enkelt och smidigt att jämföra bilförsäkringar såhär, det är gratis också. Låt inte bli att jämföra billigast bilförsäkring innan du bestämmer dig. Med tanke på att avtalet ofta är bindande under ett år så ska ni trots allt leva tillsamman ett tag, du och din nya bilförsäkring.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa