SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Barnvagnsövningar för att gå ner i vikt

Många pratar om barnvagnsträning nuförtiden. Du kan inte ta dig iväg och träna som du gjorde förr, utan måste ta hand om ditt barn. Därför måste du träna tillsammans med barnet. Tillsammans med barnvagnen. Barnvagnsövningar har sprungit ur detta behov och har utvecklats och blivit verkligen bra. De olika barnvagnsrörelser du kan göra kan vara både roliga och hålla dig i form samtidigt som du tar hand om ditt barn. Så du behöver verkligen inte välja bort bra träning bara för att du tar hand om ditt barn.

Här är några motionstips:

Uppvärmning: Stretcha lite, och få igång kroppen genom att utföra någon form av huvud – och axelrullningar. Du kan sedan börja med att ta en promenad. Håll axlarna nedåt och ryggen rak. Gå i omkring fem minuter eller tills du känner att din kropp värms upp.

Utfall: Stå bakom vagnen. Sträck ut dina armar på varsin sida och håll ryggen rak. Ta ett stort steg framåt med höger ben. Det skall böjas i 90 grader, så att låret är parallellt med marken. Håll vänster knä nära marken, i närheten av barnvagnen. Återgå sedan till stående position igen, och fortsätt att göra utfall framåt.

Bröstpress med en arm: Den här övningen är utmärkt efter graviditeten och fokuserar på dina bröstmuskler. Ställ dig bakom din barnvagn, med en hand på styrstången. Se till att armbågen är böjd. Du kan förlänga den under skjutrörelse. Använd den armen för att skjuta vagnen.

Mer information om barnvagnar hittar du hos http://www.syskonvagn.org

 

 

Hur man kickstartar dagen med kaffe

 

En sedvanlig anställd arbetar ca 8 timmar om dagen. Det visar hur människor kan vara så fast beslutna att arbeta – och engagera sig för att få arbetet gjort. Så med alla dessa timmar att spendera varje dag, vad gör dessa människor på morgonen för att förbereda sig för den tuffa dagen i förväg?

De flesta människor man frågar svarar att de dricker kaffe. Kaffe stimulerar deras sinne och ger dem ett ryck av energi för att komma igång ordentligt inför sin tuffa arbetsdag. Och visst känner man igen sig. Utan en kopp kaffe som hjälper en att kickstarta, så blir man inte en fullt fungerande människa förrän strax efter 10 (då man fått i sig fikakaffet på jobbet).

Så, om du är på jobbet och du ser dina anställda eller kollegor slava i sina bås och försöker avsluta sitt arbete före nästa morgons deadline – och de ser urlakade ut, vad gör du? Ge dem en kopp kaffe förstås. Och inte bara en kopp kaffe, utan ett kaffe gjort av en kvalitetskaffebryggare.

Krups XP2240 är kaffebryggarens kaffebryggare som är perfekt för arbetsplatsen. Det är den typen av kaffebryggare där man kan starta den och vänta på att magi ska ske. Den är problemfri och ger konsekvent smak och temperatur. Varje kopp kaffe som kommer ut misslyckas aldrig med att imponera. Ge dina medarbetare något att förlita sig och falla tillbaka på när de är i behov av en snabb kick – gör ett besök på www.kaffebryggare.info.

 

Medicinska Myter om Espresso

 

Alla har varnat oss för de dåliga effekterna av koffein – insomningssvårigheter, skakningar och hjärtklappning och allehanda sjukdomar är förknippade med koffein. Eftersom espresso är fullt av koffein även vid små mängder, betyder det då att espresso är dåligt för hälsan?

Kaffe kan orsaka cancer

I rak motsats till vad allmänheten tror, kan kaffe faktiskt minska risken för cancer istället för att öka den. Risken för cancerformer som livmoderkroppscancer, prostatacancer, bröstcancer, etc. kan faktiskt minska med korrekt och regelbundet intag av kaffe. Detta beror på koffeinets antioxidatoriska och anti-inflammatoriska vilken visat sig vara anti-carcinogen.

Uppkomst av diabetes

Att dricka espresso eller kaffe regelbundet kan vara bra för diabetesbenägna individer, eftersom det minskar risken för att utveckla diabetes. Ofrekvent konsumtion kan ha diabetesfrämjande effekter, men när intaget av kaffe eller espresso är så högt som 3-6 koppar om dagen, kan konsumtionen faktiskt öka de hormoner som ansvarar för reglering av glukos och insulin.

Produktion av det onda kolesterolet

En del människor undviker kaffe och speciellt espresso på grund av kalorierna och ökningen av LDL (det onda kolesterolet). Detta må vara sant, men denna effekt kan endast ses i ofiltrerat kaffe, såsom turkiskt kaffe, franskt pressat kaffe och vanligt bryggkaffe.

Espresso och kaffe är inte så dåligt trots allt; det finns ingen anledning att undvika det – gör det istället till en vana att dricka kaffe regelbundet och skaffa din egen espressomaskin att ha i bekvämligheten av ditt hem. Kolla in de bästa espressomaskinerna till de bästa priserna på www.espressomaskin.eu

 

Myter om mikrovågsugnar: mikrovågsugnar läcker elektromagnetisk strålning

 

Bland moderna uppfinningar är det få som spridits till gemene man så mycket som mikrovågsugnen. Men det är också få prylar som blivit omgiven av så mycket fördomar och felaktig information. Mikrovågorna verkar kännas som trolleri och det måste vara något fuffens med det. Därför har många myter uppstått om varför mikrovågsugnar egentligen är farliga för oss. En av myterna handlar om att ugnarna läcker elektromagnetisk strålning och kan skada oss.  Men detta är givetvis en myt. Det är ingen myt att mikrovågsugnarna läcker elektromagnetisk strålning, men däremot att det skulle vara farligt. Mikrovågsugnar har ett läckage på högt 5 milliwatt under mikrovågsugnens totala livstid. Detta värde är långt, långt under den nivå som är känd för att skada personer. För dem som fortfarande är försiktiga med läckaget  så rör det sig om ett avstånd från ugnen på runt 60 cm. Om du har mikron inbyggd i ett skåp i köket som kommer strålningen inte ens att lämna skåpet. Du kan vara helt trygg.

Du kan utan någon fara skaffa dig en mikrovågsugn. Och du hittar kvalitativa ugnar till bra priser om du går in på www.microvagsugn.se. Här kan du jämföra priser och prestanda mellan olika mikrovågsugnar. Läs mer här: http://www.microvagsugn.se/liten-mikrovagsugn/

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa