SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur får man ett lån om man är ung eller har dålig kreditvärdighet

Att vara ung utan kreditvärdighet innebär en hel del kamp för att få ett lån. Detta gäller även för personer som har en dålig kredithistoria – de som till exempel har missade återbetalningar eller har gått i konkurs. För det mesta får människor med bra kreditvärdighet – och som anses tillförlitliga när det gäller att betala – de bästa lånen med de lägsta priserna.

Men än är det för tidigt för att glömma att få ett lån – du kan fortfarande få ett, men du har naturligtvis mindre alternativ. Detta innebär högre räntebetalningar och mindre utbud. Nackdelen med detta är, naturligtvis, en längre varaktighet av betalning; högre räntor innebär längre tid för dig att betala tillbaka din skuld.

Det bästa du kan göra är först förbättra din kreditvärdighet. Ta inte ut kredit så ofta som du får, för då är chansen att du kanske avvisas och det kommer att lämna ett dåligt intryck när du nästa gång du behöver ett lån.

Kom ihåg att det inte bara är din kredithistoria som långivare tar hänsyn till – de kan också titta på dina tillgångar och de kan vara en avgörande faktor för ditt lån.
Som ung kan det vara en fördel att du skaffar dig en borgenär när du tar ett lån. En borgenär är en person, med bättre kreditvärdighet än du själv har, som går i god för ditt lån. Om du skulle misslyckas att betala ditt lån tar din borgenär över och fortsätter betala för lånet.
Sedan är det en sak mellan dig och din borgenär hur ni vill göra med de pengar din borgenär lagt ut.

Vill du läsa mer om att låna pengar kan du titta in på http://låna-pengar.at. Här hittar du gott om artiklar som kan ge dig svar på dina frågor.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa