SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kommer du ihåg dina gamla leksaker?

Kommer du ihåg dina gamla leksaker? För många är lekar och leksaker online en enormt viktig del av uppväxten. ”Lek är glädjens redskap”. Så lyder ett känt danskt ordspråk. Men bra leksaker sprider inte bara glädje, de bidrar till barnens utveckling på olika sätt.

Pussel utmanar barnets spatiala tänkande. Bollar, hopprep och annat hjälper barnet utveckla balans och koordination. Ta leksaker på allvar. Handla dina leksaker hos Lekexperten. På sajten www.lekexperten.se hittar du ett stort utbud av spännande leksaker till barn i alla åldrar, ex  scalextric-bilbana.

E-handeln har många fördelar. Förmodligen är det därför den växer så snabbt just nu. Hos www.lekexperten.se kan du bläddra igenom sortimentet i lugn och ro. Till skillnad från de lokala leksaksaffärerna är det alltid öppet här – dygnet runt, året runt. Och du slipper trängas med andra kunder.

Pusslet har varit med länge och idag finns det modeller som varierar enormt i komplexitet och svårighetsgrad. Från början var pusslet tänkt som ett pedagogiskt redskap.

I slutet av 1700-talet började britten John Spilsbury klippa sönder kartor. Han använde dessa pussel för att lära ut geografi. Hos www.lekexperten.se hittar du en stor mängd pussel, som är anpassade till olika åldrar. Ett av de allra knepigaste är Ravensburgers pussel ”Solnedgång paradis” med 18 000 delar.

Hos Lekexperten hittar du alltid prisvärda leksaker och  billiga pussel. Och frakten är billig, endast 69 kronor för privatpersoner och 99 för företag. Det spelar ingen roll hur mycket du beställer (eller hur tunga varorna är) – priset för frakt är alltid detsamma. Leverans tar normalt sett 1-2 dagar. Välj dina leksaker med omsorg, ta hjälp av Lekexperten! Läs mer om Lego hos Lekexperten.

Oavsett om du gillar poker eller badminton

Oavsett om du gillar poker eller badminton, tv-spel eller kortspel, så är Spelexperten.com det självklara valet. Den svenska nätbutiken Spelexperten.com kan stoltsera med över tusen spel på sina lagerhyllor. Besök Spelexperten.com redan idag! Du kommer garanterat att hitta något spel som passar dig.

Hos Spelexperten.com kan du handla alltifrån sällskapsspel till utomhusspel. Även om sajten är fullproppad med roliga och intressanta spel så är den samtidigt extremt lättnavigerad. Du kan antingen söka direkt efter en speltitel i sökrutan längst uppe till vänster på startsidan, eller klicka dig fram i de olika kategorierna i vänsterspalt.

Att genomföra ett köp på Spelexperten.com är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att klicka på ikonen ”Köp” intill den aktuella varan, varpå den hamnar i din kundkorg. Du kan nu välja att fortsätta shoppa eller att checka ut och betala. Läs mer om ex Trivial Pursuit.

Spelexperten.com erbjuder ett flertal säkra betalningslösningar, såsom direktbetalning, kortbetalning eller fakturabetalning. För frakten betalar du endast 49 kronor, oavsett vilken typ av spel som du köper.

Från det att du beställer din vara tills du har den hemma tar det bara en till två dagar. Skulle det vara så att du råkar beställa fel spel så har du en returrätt på 14 dagar, enligt distansköpslagen. Om någon vara du beställt skulle vara slut i laget, så kommer din beställning att sparas tills varan åter är i lager.

Om du skulle ha några frågor ska du inte tveka att höra av dig direkt till www.spelexperten.com. Kundsupporten, som är mycket trevlig och hjälpsam, nås på telefonnummer 026-18 24 27. Du kan också mejla till Spelexperten på adressen info@spelexperten.com.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa