SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Balkonger hos Fästeb Bygg AB
April 23rd, 2013

Fästeb Bygg AB är ett företag som är specialiserat på att konstruera och montera balkonger till äldre fastigheter. Vår huvudsakliga verksamhet är koncentrerad till Stockholms innerstad. Om du är intresserad av att titta närmare på våra lösningar, gå då in på vår hemsida www.fasteb.se och klicka på ”Galleri” i den övre menyraden. Här hittar du bilder på några av de tusentals bygga balkong vi byggt.

Om du väljer Fästeb Bygg AB kan du förvänta dig en snabb och effektiv byggprocess. När vi arbetar på en fastighet gör vi konstruktionen per lodrät rad. På så sätt påverkas den enskilde lägenhetsinnehavaren endast under 2-3 veckor.

Hör av dig till oss och boka tid för platsbesök. Vi tar fram en offert helt utan kostnad. Ring oss på 08-744 00 07, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Du kan även göra din intresseanmälan på nätet. Fyll i webformuläret som du hittar på www.fasteb.se/kontakt/ så hör vi av oss.

Med Fästeb får du som kund stor valfrihet. Vi erbjuder ett antal grundformer för balkongen: måttbeställda fyrkantiga, ovala, konkava, konvexa eller tårtformade balkonger, med eller utan stuprörsgenomföring. För varje enskilt uppdrag anpassar vi våra lösningar så att balkongen harmonierar med fastighetens exteriör och omgivande stadsbild. På så sätt förenklar vi även bygglovsprocessen.

I de flesta fall tar Fästeb Bygg AB fram handlingar för bygglov, men i många projekt har vi samarbetat med konsulter och arkitekter som jobbar på bostadsrättsföreningens uppdrag.

Vi hjälper kunden genom varje steg av processen. Våra konstruktioner görs enligt den senaste tekniken och vi genomför noggranna säkerhetstester. Med Fästeb som partner bygger du tryggt.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa