SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Billig bilförsäkring
May 22nd, 2013

Många tycker att priset är en avgörande faktor när de köper något och bilförsäkringar är sällan något undantag. Särskilt om man betalar sin premie år efter år utan att något händer kan man tycka att det åtminstone ska vara en billig bilförsäkring. Det finns en del saker att göra för att få en så billig bilförsäkring som möjligt. Dels kan man välja den lägsta formen av skydd: den obligatoriska trafikförsäkringen. Här ska man dock tänka på att det som ser ut att vara en billig bilförsäkring inte nödvändigtvis behöver vara det i det långa loppet. Råkar du ut för något täcker inte trafikförsäkringen särskilt mycket. Har du långa perioder när du inte använder bilen kan det löna sig att ställa av bil och anmäla detta. Då slipper du försäkring under den perioden.

Du kan också se över din självrisk. Desto högre den är, desto lägre försäkringspremie. Det finns också flera andra faktorer som påverkar premien. Kan du till exempel ställa bilen i garage när du inte använder den och kortar körsträckorna, då har du en betydligt billigare försäkring än tidigare.

I sökandet efter en billig bilförsäkring kan det löna sig att göra ett besök på Bilförsäkringjämförelse.se. Här kan du nämligen använda en prisjämförelsetjänst och genom att laborera med olika variabler som exempelvis årlig körsträcka, olika försäkringsformer och om du har garage, komma fram till en bra lösning. Tänk på att inte stirra dig blind på priset, en alltför billig bilförsäkring kan bli en kostsam affär i det långa loppet.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa