SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hjultyper på barnvagnar.
December 11th, 2013

Ofta är föräldrar inte medvetna om barnvagnarnas olika hjultyper. Men dessa har en väldigt stor inverkan på barnvagnen. Det finns barnvagnar med två små roterande hjul fram och fasta bakhjul och det finns barnvagnar med tre hjul (två stora fasta hjul längst bark och ett roterande längst fram).

En vanlig barnvagn har fyra hjul. Den är stabil och bekväm både för barnet och för den som kör barnvagnen. Fördelen med denna typ är att den är lättare att använda i snö och på tuffa underlag. Men nackdelen är att den är tung och svårt att flytta och lyfta.

De med tre hjul är lättare att köra. Om du vill ha en vagn som både är bekväm och flexibel kan detta vara ett bra köp. Men de med tre hjul är inte lika stabila som de med fyra hjul och är heller inte så lämpliga att köra i snö.

Fyrhjulig vagn med två små roterande hjul fram är lätta att köra och manövrera. De är mer stabila jämfört med en barnvagn med tre hjul. Men nackdelen med dessa är att de på grund av de små hjulen är svåra att använda i snö och på grova ytor.

Besök http://www.barnvagnar.info/ för fler råd.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa