SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur man kickstartar dagen med kaffe
July 3rd, 2014

 

En sedvanlig anställd arbetar ca 8 timmar om dagen. Det visar hur människor kan vara så fast beslutna att arbeta – och engagera sig för att få arbetet gjort. Så med alla dessa timmar att spendera varje dag, vad gör dessa människor på morgonen för att förbereda sig för den tuffa dagen i förväg?

De flesta människor man frågar svarar att de dricker kaffe. Kaffe stimulerar deras sinne och ger dem ett ryck av energi för att komma igång ordentligt inför sin tuffa arbetsdag. Och visst känner man igen sig. Utan en kopp kaffe som hjälper en att kickstarta, så blir man inte en fullt fungerande människa förrän strax efter 10 (då man fått i sig fikakaffet på jobbet).

Så, om du är på jobbet och du ser dina anställda eller kollegor slava i sina bås och försöker avsluta sitt arbete före nästa morgons deadline – och de ser urlakade ut, vad gör du? Ge dem en kopp kaffe förstås. Och inte bara en kopp kaffe, utan ett kaffe gjort av en kvalitetskaffebryggare.

Krups XP2240 är kaffebryggarens kaffebryggare som är perfekt för arbetsplatsen. Det är den typen av kaffebryggare där man kan starta den och vänta på att magi ska ske. Den är problemfri och ger konsekvent smak och temperatur. Varje kopp kaffe som kommer ut misslyckas aldrig med att imponera. Ge dina medarbetare något att förlita sig och falla tillbaka på när de är i behov av en snabb kick – gör ett besök på www.kaffebryggare.info.

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa