SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur ökar ditt företag sig marknadsnärvaro?
June 26th, 2015

Hur ökar ditt företag sig marknadsnärvaro? Hur arbetar ni för att hitta nya kunder? Mötesbokning är ofta en komplicerad del av verksamheten. Idag använder många framgångsrika företag därför av extern expertis. Men var hittar man då denna? Enklast är det om du vänder dig till Bisfront – surfa in till www.bisfront.se och läs mer om vad Bisfront kan göra för ditt företag. Sedan starten har http://www.bisfront.se/ bokat hundratals möten åt sina uppdragsgivare. Många av dessa möten har lett till nya offerter och ökad omsättning.

Bisfront har betydande erfarenhet och expertis inom fem huvudsakliga områden: Media, IT, Finance, HR och Consulting. Några av tidigare och nuvarande kunder inkluderar Grant Thornton, Air BP, Visma, Scania, Seamless och Fujitsu. Bisfront arbetar både med internationella koncerner och mindre företag, utländska som svenska. Om du behöver hjälp med besöksbokning, ta då en närmare titt på Bisfront. Du hittar oss på hemsidan www.bisfront.se.

Mellan 2011 och 2013 drev Bisfront – i samarbete med sex andra bolag – ett program för kompetensutveckling. Programmet gick under namnet YouLearn. Det är ett projekt som sponsras av den Europeiska socialfonden. Med YouLearn vill de ingående företaget ta ett större ansvar för sina medarbetares arbetssituation. Det handlar om att utbilda och ge medarbetare verktyg som är användbara både på jobbet och privat.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du vill veta mer om Bisfront. Ring 08-660 17 70 för att prata med företagets representanter vid kontoret i Stockholm. Numren till kontoren i Göteborg och Malmö är 031-352 51 00 respektive 040-607 43 00. Skapa mer affärer med Bisfront!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa