SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jämföra bilförsäkringar
May 5th, 2013

Bilförsäkringar är en rörlig marknad och priserna och villkoren ändras därför ofta. Dessutom ändras dina behov genom åren. Det innebär att den försäkring som du tecknade när du köpte bil kanske inte är den bästa utifrån dina förutsättningar idag. Vare sig du ska köpa bil eller tycker att det börjar är dags att se över den nuvarande bilens försäkringsvillkor lönar det sig att lägga lite energi på att jämföra bilförsäkringar.

Det är faktiskt inte särskilt jobbigt att jämföra bilförsäkringar. Du kan göra det enkelt genom olika jämförelsetjänster på nätet. Det tar bara några få minuter att fylla i uppgifterna som jämförelsen ska baseras på. Fundera över ditt behov av skydd och för- och nackdelar med de olika bilförsäkringarna. Personnummer, ålder, hur länge du har haft körkort och hur långt din bil beräknas köra per år, liksom hur länge du har varit skadefri som förare och om du kan parkera din bil i garage eller på gatan är några av de uppgifter som tjänsterna brukar behöva för att kunna jämföra bilförsäkringar.

När formuläret är ifyllt och du bett om en jämförelse tar det bara en halv minut innan resultaten av de försäkringar som passar dina förutsättningar bäst kommer upp på skärmen.

Och du, det är inte bara enkelt och smidigt att jämföra bilförsäkringar såhär, det är gratis också. Låt inte bli att jämföra billigast bilförsäkring innan du bestämmer dig. Med tanke på att avtalet ofta är bindande under ett år så ska ni trots allt leva tillsamman ett tag, du och din nya bilförsäkring.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa