SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kommer du ihåg dina gamla leksaker?
November 20th, 2015

Kommer du ihåg dina gamla leksaker? För många är lekar och leksaker online en enormt viktig del av uppväxten. ”Lek är glädjens redskap”. Så lyder ett känt danskt ordspråk. Men bra leksaker sprider inte bara glädje, de bidrar till barnens utveckling på olika sätt.

Pussel utmanar barnets spatiala tänkande. Bollar, hopprep och annat hjälper barnet utveckla balans och koordination. Ta leksaker på allvar. Handla dina leksaker hos Lekexperten. På sajten www.lekexperten.se hittar du ett stort utbud av spännande leksaker till barn i alla åldrar, ex  scalextric-bilbana.

E-handeln har många fördelar. Förmodligen är det därför den växer så snabbt just nu. Hos www.lekexperten.se kan du bläddra igenom sortimentet i lugn och ro. Till skillnad från de lokala leksaksaffärerna är det alltid öppet här – dygnet runt, året runt. Och du slipper trängas med andra kunder.

Pusslet har varit med länge och idag finns det modeller som varierar enormt i komplexitet och svårighetsgrad. Från början var pusslet tänkt som ett pedagogiskt redskap.

I slutet av 1700-talet började britten John Spilsbury klippa sönder kartor. Han använde dessa pussel för att lära ut geografi. Hos www.lekexperten.se hittar du en stor mängd pussel, som är anpassade till olika åldrar. Ett av de allra knepigaste är Ravensburgers pussel ”Solnedgång paradis” med 18 000 delar.

Hos Lekexperten hittar du alltid prisvärda leksaker och  billiga pussel. Och frakten är billig, endast 69 kronor för privatpersoner och 99 för företag. Det spelar ingen roll hur mycket du beställer (eller hur tunga varorna är) – priset för frakt är alltid detsamma. Leverans tar normalt sett 1-2 dagar. Välj dina leksaker med omsorg, ta hjälp av Lekexperten! Läs mer om Lego hos Lekexperten.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa