SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Norrbanken erbjuder ett tryggt alternativ för dig som vill låna pengar
May 27th, 2013

Norrbanken erbjuder ett tryggt alternativ för dig som vill låna pengar. Du kan ansöka direkt på vår hemsida Norrbanken.se. Det är lätt att ansöka och du får snabbt besked. Allt du behöver göra är att fylla i vårt webformulär så hittar vi det billigaste lånet åt dig.

Norrbanken är en oberoende förmedlare av lån. Om du ansöker via vår speciellt utvecklade nättjänst så jämför vi erbjudanden från inte mindre än 17 olika banker. Vi skiljer oss också från många andra bolag som förmedlar lån på internet i det att du alltid har möjligheten att diskutera dina alternativ med in handläggare. Ring vår kundservice idag på 0770-455 903.

På Norrbanken.se kan du dessutom beställa mer information om tryggt låneskydd. Olyckan är tyvärr lätt framme. Om du skulle tvingas sjukskriva dig på heltid eller förlora jobbet täcker denna frivilliga försäkring dina lånekostnader.

Räntan är individuell och sätts efter en bedömning av låntagarens återbetalningsförmåga. För att ansöka om lån måste du ha fyllt 18 år samt sakna skuldsaldo. Du måste även vara fast bosatt på en svensk adress samt uppbära en inkomst på minst 8333 kronor per månad. Inkomsten kan komma från tjänst eller pension. Efter det att du skickat in din ansökan görs en traditionell kreditprövning.

Besök oss idag på Norrbanken.se!  För oss är det en självklarhet att låntagaren har möjlighet att i lugn och ro diskutera villkor och räntor tillsammans med en erfaren handläggare. Att låna ska både vara enkelt och kännas tryggt. Vi står till tjänst dygnet runt. Ring 0770-455 903 om du har funderingar eller frågor.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa