SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Oavsett om du gillar poker eller badminton
November 19th, 2015

Oavsett om du gillar poker eller badminton, tv-spel eller kortspel, så är Spelexperten.com det självklara valet. Den svenska nätbutiken Spelexperten.com kan stoltsera med över tusen spel på sina lagerhyllor. Besök Spelexperten.com redan idag! Du kommer garanterat att hitta något spel som passar dig.

Hos Spelexperten.com kan du handla alltifrån sällskapsspel till utomhusspel. Även om sajten är fullproppad med roliga och intressanta spel så är den samtidigt extremt lättnavigerad. Du kan antingen söka direkt efter en speltitel i sökrutan längst uppe till vänster på startsidan, eller klicka dig fram i de olika kategorierna i vänsterspalt.

Att genomföra ett köp på Spelexperten.com är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att klicka på ikonen ”Köp” intill den aktuella varan, varpå den hamnar i din kundkorg. Du kan nu välja att fortsätta shoppa eller att checka ut och betala. Läs mer om ex Trivial Pursuit.

Spelexperten.com erbjuder ett flertal säkra betalningslösningar, såsom direktbetalning, kortbetalning eller fakturabetalning. För frakten betalar du endast 49 kronor, oavsett vilken typ av spel som du köper.

Från det att du beställer din vara tills du har den hemma tar det bara en till två dagar. Skulle det vara så att du råkar beställa fel spel så har du en returrätt på 14 dagar, enligt distansköpslagen. Om någon vara du beställt skulle vara slut i laget, så kommer din beställning att sparas tills varan åter är i lager.

Om du skulle ha några frågor ska du inte tveka att höra av dig direkt till www.spelexperten.com. Kundsupporten, som är mycket trevlig och hjälpsam, nås på telefonnummer 026-18 24 27. Du kan också mejla till Spelexperten på adressen info@spelexperten.com.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa