SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Skaffa ett Blancolån
April 19th, 2013

Ett blancolån är ett lån för dig som inte erbjuder en säkerhet till långivaren

Fördelen med ett blancolån för dig som låntagare är att det är ett lån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver ha någon säkerhet som du kan erbjuda kreditinstitutet du lånar pengar ifrån, i fall du blir oförmögen att betala tillbaka lånet. Istället räknar kreditinstitutet ut din ungefärliga framtida förtjänst för att ändå ha något som liknar en säkerhet. Anser kreditinstitutet att du är kreditvärdig och kommer att vara i stånd att återbetala lånet så får du lånet beviljat. Din kreditvärdighet som låntagare är en utslagsgivande faktor för kreditinstitutet när det bedömer om du kan få ett blancolån eller inte. Du kan förresten själv kontrollera din kreditvärdighet på nätet. Gå in på www.ratsit.se och ta reda på vilken nivå du ligger på för kreditvärdigheten delas upp i olika nivåer. Det är helt gratis och det kan kännas betryggande att redan ha denna information innan du ansöker om ett blancolån.

Tycker du att det är krångligt att ansöka om ett blancolån hos banken eller vill du kanske undvika att gå till din egen bank, så kan du ansöka på vår hemsida istället. Det är diskret, smidigt och enkelt och du kan ansöka om upp till 350 000 svenska kronor. Du får svar på din ansökan inom några få dagar så det går lika fort eller ibland till och med fortare än hos andra kreditinstitut.

Blancolån kallas förresten även för privatlån; det är alltså två olika ord för exakt samma sak.  Läs mer om att låna pengar hos låneansökan


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa