SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städtjänst det bara en av de områden som ligger inom vårt verksamhetsområde
September 13th, 2013

“Städtjänst det bara en av de områden som ligger inom vårt verksamhetsområde”, säger Peter Svanborg, VD på HjälpHemma.se Man erbjuder, vid sidan av städhjälp också andra typer av tjänster. I utbudet till exempel strykning av tvätt och en del  annat som en familj kan behöva avlastning med. “Det handlar om att kunna skapa en bättre vardag för de människor som väljer att ha oss som leverantör av städtjänst med mera. Det är ett hedersamt uppdrag, tycker vi, att kunna skapa en annan känsla i tillvaron för många”.

Att komma hem till ett städat hem är ju naturligtvis en skön upplevelse för de allra flesta. Att, efter en hel dags arbete, och kanske hämtning av ungarna på dagis, slippa komma hem och börja ta tag i smutstvätt, disk och annat kan ju vara ovärderligt. “Det finns ju roligare saker att ta sig för efter att ha kämpat en lång dag på jobbet”, fortsätter Peter, som startade företaget för cirka fem år sedan. “Att komma från en massa måsten på jobbet till en massa måsten hemma är nog en situation som de allra flesta känner igen sig i alltför väl. Vi tycker då att det är väsentligt att kunna bidra till bättre kontakt mellan familjemedlemmar och får ofta höra att vi är med och åstadkommer just detta. Det är sådant som gör att man orkar dra lite extra i det här jobbet”.

Hjälp Hemma lägger man mycket resurser på att följa upp hur exempelvis städtjänsten fungerat och hur kunden upplever kvaliteten på de utförda uppdragen. “Det räcker ju inte med att det är rent och snyggt i kundernas hem”, säger Peter. Vi månar också om att man upplever en trygghet när våra anställda är på besök och att man känner sig personligt bemött. Sådant är minst lika viktigt”, slutar Peter. Läs mer på www.hjalphemma.se

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa