SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Varför inte hyra in extern städhjälp?
July 8th, 2015

Visst skulle tillvaron vara bra mycket enklare om man inte behövde oroa sig för alla vardagssysslor? Varför inte hyra in extern hjälp? Idag väljer allt fler att betala för tjänster som städning, tvättning och så vidare. På så sätt blir det lättare att få tiden att räcka till. Istället för att ägna hela din fritid åt att sköta hushållet kan du göra något roligare.

Rent Hemma har under många år erbjudit städning i stockholm till bra pris. Företaget städar, tvättar, stryker och putsar fönster. Vill du veta mer om Rent Hemma? Surfa då till Renthemma.se.

Idag har Rent Hemma servat mer än 1000 hushåll och kundkretsen fortsätter stadigt att öka. En viktig orsak är att företaget prioriterar bra och trygg service. Rent Hemma följer de riktlinjer som dragit upp av Svenska stöldskyddsföreningen.

De medarbetare som skickas ut på kunduppdrag måste först genomgå en grundlig internutbildning. Alla visar upp utdrag ur belastningsregistret samt skriver på ett sekretessavtal. Rent Hemma har också tecknat en ansvarsförsäkring hos Folksam som uppgår till 10 miljoner kronor. Det innebär att eventuella skador som uppstår i samband med städningen täcka av försäkringen.

Rent Hemma har sin verksamhetsbas i Storstockholm. Företaget accepterar alla uppdrag som kan nås via kollektivtrafiknätet. För mer detaljerade beskrivningar av de tjänster som erbjuds, gå in och läs mer på Renthemma.se.

För endast 99 kronor i timmen kan du få en provstädning. Bokningen gör du enkelt i webbformuläret som du hittar på Renthemma.se. Om du har frågor om Rent Hemma är du alltid välkommen att höra av dig. Ringa 08-120 509 10 eller skriv till info@renthemma.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa